Zara tarot karte

Zara tarot karte

Zara tarot karte porijeklo

Zara tarot karte obrađuje i temu tarot karata i porijeklo tarota. Vjeruje se da današnje tarot karte potječu od egipatskih tarot karata, no zapisi dokazuju da se tarot karte mogu pratiti tek od 18 tog stoljeća prema danas. Iako su se i u 15 tom stoljeću u Italiji zabilježili zapisi o prvim tarot kartama koje su bile obilježene sa četiri osnovna elementa štapovima, novčićima, mačevima i peharima koji su simbolizirali četiri staleža društva trgovce, svećenstvo, ratnike i plemiće. Današnji špilovi za kartanje u društvenim igrama također imaju ova četiri simbola, pik, caro, herc i tref preuzeto iz ovog doba.

Zara tarot karte nadalje tumači da izvori tijekom 19 tog stoljeća postoji vjerovanje da su Romi preuzeli tehnike proricanja pomoću tarot karata kao potomci Egipćana, no smjerovi razvoja tarot karata su se razvijali različito od Francuske, Velike Britanije u kojima su nastajali razni špilovi tarot karata koje su služile vrhunskim tarot majstorima za proricanja kao što to i danas služe.

Zara tarot karte najpopularniji špil

Zara tarot karte prezentira najpopularniji špil tarot karata od 78 tarot karata koje su podijeljene u tri kategorije, velika i mala Arkana, te dvorske karte. Velika Arkana se sastoji od 22 tarot karte koje su označene rimskim brojevima od 0 do 21 i tu je vidljiva veza sa hebrejskim alfabetom koji također ima 22 slova. Velika Arkana tumači događaje u ljudskim životima i kako su ti događaji utjecali na pojedinca i njegovo iskustvo koje je stekao tokom života.

Mala se Arkana sastoji od 40 karata obilježena sa četiri prije spomenuta znaka, mač, pehar, štap i novčić. Ova četiri elementa predstavljaju četiri elementa koja nas okružuju, zrak, vodu, zemlju i vatru te služe za pobliže proricanje Velikoj Arkani. Tarot karte pomažu usmjeriti osobu u kojem smjeru treba koncentrirati svoju energiju, na što treba obratiti pažnju, čuti odgovore na svoja pitanja.

Svaka tarot karta ima svoje značenje ovisno kakvo se otvaranje tarot karata radi i time daje svoje tumačenje na postavljeno pitanje. Možda ponekad osoba koja pita neće čuti odgovor koji želi čuti, ali pravi tarot majstor uz pomoć Zara tarot karte će reći ono što u kartama vidi a na osobi je da to prihvati i pripremi se za nadolazeće događaje.

Zara tarot karte ukazuju na istinu

Kada postavljate neko određeno pitanje Zara tarot karte će vam na to pitanje dati istinu bez obzira da li vam se istina sviđa ili ne. U razgovoru sa Zara tarot majstorima možete postaviti i dodatna pitanja ako vam nije jasan odgovor jer cilj je pomoći da shvatite svoju situaciju, a u tome će vam najbolje pomoći Zara tarot karte koje Zara vrhunski tarot majstori koriste kako bi došli do odgovora na vaša pitanja.

Vrhunski tarot majstor će se pokušati energetski povezati sa vama kako biste mu rekli što vas muči, te vam na taj način može bolje pomoći ako bolje razumje situaciju u kojoj se nalazite. Postoje osobe koje se vrlo teško otvaraju pogotovo nepoznatim ljudima, a opet postoje osobe koje će se prije otvoriti nepoznatim ljudima nego osobama koje su im bliske. Općenito se teže otvaramo bliskim osobama iz straha da ih ne povrijedimo, a kda se teže otvaramo nepoznatim osobama zapravo štitimo sami sebe od nepoznatih ljudi.

Vrhunski Zara tarot majstori će učiniti sve da pridobiju vaše povjerenje i da sa vama razgovaraju o svemu što vas muči, te pitajući tarot karte odgovori će biti puno precizniji ako dopustite tarot majstoru da vas barem malo upozna.

Nazovite tarot majstore