Tarot čitanje

Tarot čitanje

Stručno tarot čitanje karata

Svi bismo rado htjeli znati što nas dalje očekuje u životu i što nam je sve sudbina pripremila. Sada to i možete veoma lako saznati uz profesionalno tarot čitanje karata. Ovu uslugu vam nude stručni tarot savjetnici koji vam mogu pomoći da otkrijete što vam se dalje sprema u životu i da ujedno dobijete odgovore na sva svoja moguća pitanja. Više vam se ništa ne mora činiti nemogućim, jer uz profesionalno tarot čitanje karata možete sada veoma lako saznati sve što vas je ikada zanimalo. Tarot centri vam rade svaki dan od 0 do 24 sata, te možete nazvati tarot savjetnika kada god vam je potrebno savjetovanje ili da otkrijete odgovore na svoja pitanja. Možete ihg slobodno pitati bilo koje pitanje iz svih polja života, a tarot savjetnik će se pobrinuti da dobijete točne i precizne odgovore. Možete se pouzdati u tome da su tarot savjetnici veoma stručni te imaju puno razumijevanja za sve vaše probleme.

Kako izgleda tarot čitanje

Tarot vam je ime seta igraćih karata koje se kod mnogih proroka koriste za proricanje sudbine i za odgovaranje na sva moguća ljudska pitanja. Set tarot karti se sastoji od 78 karti koje su potom podijeljene na tri različita kupa: velika arkana, mala arkana te dvorske karte. Od ova tri kupa, samo se velika arkana koriste za tarot čitanje dok se dvorske karte i mala arkana koriste kao igraće karte za kartaške igre kao što su vam to bela, poker i ajnc. Velika arkana sadrži 22 karte gdje je svaka karta označena sa rimskim brojem u redoslijedu od 0 do 21, te svaka ima na sebi nacrtani neki lik ili objekt. Prva karta je Luda dok je zadnja Svijet. Svaka karta u ovom kupu ima više značenja, podjednako i pozitivnih i negativnih, te se značenje mijenja ovisno o tome u kojem su sastavu i kakvo je pitanje u igri. Postoji više načina otvaranja karti, no najpopularnija otvaranja su vam trokut, postava 3, postava 5, postava 6, ljubavni plan i keltski križ. Mnogi tarot savjetnici koriste upravo ove karte za tarot čitanje jer pružaju najtočnije odgovore.

Uživo tarot čitanje karata

Ukoliko vas zanima što sve možete očekivati u budućnosti ili biste htjeli znati odgovor na neka od svojih pitanja ili biste voljeli znati kako će neke stvari završiti, tada vam u tome mogu pomoći tarot savjetnici iz astro centra. Oni mogu za vas napraviti tarot čitanje karata te vam reći sve što vas zanima. Nema tog pitanja koje im ne možete postaviti. Možete ih pitati iz svih polja života, od posla, financija, braka, obitelji pa sve do zdravlja. Za svako vaše pitanje koje imate oni će napraviti posebno otvaranje karata i napraviti vam tarot čitanje. Astro centar vam radi 24/7 te možete u bilo koje doba dana ili noći nazvati jednog od mnogobrojnih tarot savjetnika i saznati sve što vas je ikada zanimalo. Nemate se čega bojati, jer astro savjetnici su isto ako ljudi kao i vi, te vam žele samo pomoći. Možete imati povjerenja u njih jer oni su puni razumijevanja.

Nazovite tarot majstore