Tarot

Tarot

Što je tarot

Mnoge od nas zanima što nam je sudbina pripremila za nas i što možemo dalje očekivati u životu. Posebice nakon nekih velikih događaja u životu, poput prekida veze, završetka studija ili odlaska u novu zemlju, čovjek se često pita što nas sve dalje očekuje u ljubavnom, poslovnom i karijernom planu. To se može veoma lako otkriti uz tarot karte. Ljudi od pamti vijeka odlaze do proroka kako bi on ili ona mogla otkriti što vas sve očekuje dalje u životu. No, danas je to postalo puno modernije i dostupnije. Sada možete i preko interneta pronaći profesionalne tarot majstore koji vam mogu ponuditi uživo otvaranje karata te vam otkrili sve što sudbina je za vas sve pripremila. Na internetu možete pronaći razne astro centre preko koji možete nazvati astro savjetnike u bilo koja doba dana ili noći. Kada god vam je potrebna pomoć oko nečega, oni su tu za vas spremni.

Kako se koriste tarot karte

Tarot je set sudbinskih karti koje se dugi niz godina koristi za proricanje budućnosti. Zastupljen je kod mnogih naroda pa tako i kod nas. Set tarot karti se sastoji od tri kupa, a to su vam velika i mala Arkana te dvorske karte. Od ova tri kupa, jedino se velika Arkana koriste kao sudbinske karte, dok se mala Arkana i dvorske karte koriste kao igraće karte. Velika Arkana vam se sastoji od 22 karte te svaka karta u ovom setu ima više značenja, jednako i onih pozitivnih i onih negativnih. Set započinje s kartom Lude i završava sa kartom koja prikazuje Svijet. Zapravo se kroz ovaj set prikazuje život Lude od početka sve do kraja života, zbog čega se i pojavljuju karte kao što su Sreća, Sud i Smrt. Karte se mogu na više načina otvoriti, od kojih su najpopularnijih keltski križ, trokut postava od 6 karata, postava za ljubavno polje i postava za osobu.

Uživo stručno otvaranje tarot karti

Ukoliko vas zanima što vas dalje očekuje ili biste htjeli saznati odgovor na neka od svoja pitanja, tada je za vas najbolje da nazovete neke od profesionalnih tarot majstora u astro centru. Njihovo dugogodišnje iskustvo, znanje i stručnost vam je garancija da će vam oni rado pomoći i dati vam što točnije i preciznije odgovore na vaša pitanja. Kod njih možete biti sigurni da ste u dobrim rukama, jer njima je u cilju da vam kažu istinu onako kako je prikazano u kartama. Tarot majstori vam rade svakoga dana te ih možete dobiti u bilo koje doba dana ili noći. Možete ih bilo koje pitanje pitati iz bilo kojeg polja života, od posla, financija, karijere, obrazovanja, obitelji, ljubavi pa sve do zdravlja. Kada vam oni rade otvaranje karata, bitno je da ste duboko skoncentrirani na svoje pitanje kako bi vam astro savjetnik mogao pročitati što točnije i prave odgovore iz karata.

Nazovite tarot majstore