Tarot čitanje online

Tarot čitanje online

Tarot čitanje online je poput romana koji niste napisali ali ga živite

Dobar tarot majstor će vas fascinirati svojim točnim i preciznim odgovorima o stvarima, ljudima i događajima iz vašeg života o kojima on ne zna ništa, ali ih tarot karte nekako dohvate i pokažu. Zanimljivo je to i vrlo intrigantno, tarot čitanje online je poput romana koji niste napisali ali ga živite i nikako vam nije jasno kako to vaš tarot majstor zna, kako je to moguće saznati i iščitati iz snopa zagonetnih i neobičnih šarenih slika.

Dobro, točno i precizno tarot čitanje online može vam pružiti samo savjetnik koji ima multidisciplinarno znanje i objektivan pristup vašim problemima ma kako oni teški i neobični bili. Takvi stručnjaci imaju i snažnu intuiciju koja prvi prag vidovitost, imaju i dara za takav rad, empatiju i razumijevanje za ljude i svoj rad shvaćaju kao misiju pomaganja ljudima u nevolji. Što su vaša pitanja konkretnija, to su odgovori točniji i precizniji, jer se odgovori tumače sa razine postavljenih pitanja.

Tarot čitanje online je poput mističnog i misterioznog putovanja

Zanimljivo je to kako vi u trenutku postavljanja vaših pitanja mislite samo na neposredne okolnosti oko problema koji vas muči, a tumačenje otvorenih karata osvijetle pradavne uzroke koje ste potisnuli i zaboravili ili ste ih u životnoj strci jednostavno previdjeli kao nevažne. Tarot čitanje online je poput mističnog i misterioznog putovanja kroz vaš život, koje vas odvede na mjesta i u trenutke koje ne posjećujete često, koje otključa vrata zaborava i probudi uspavana sjećanja i osjećaje.

Tarot čitanje online može doprijeti do potisnutih i zaboravljenih trauma koje vam kvare sadašnjost i tako pokrenuti postupak prisjećanja i samoiscjeljenja ili vas potaknuti da potražite stručnu psihološku pomoć da bi konačno rasterećeni od trauma iz prošlosti koje vas blokiraju mogli početi koračati ka sretnijoj budućnosti. Biti blokirani u nesretnoj prošlosti znači zastoj, blokadu i nepovjerenje u ljude i mogućnost ikakve sreće za vas. To je ono stanje kada vi kažete “ništa mi ne ide od ruke”, a lijeka i pomoći ima, samo nazovite.

Za tarot čitanje online je potrebno znanje o simbolima i arhetipovima

Iako se i psihologija posve legitimno služi čitanjem slika i slobodnih asocijacija (Roschachov test), tarotu se često uskraćuje isto takvo tumačenje simbolike na kartama. Naime, za tarot čitanje online je potrebno znanje o simbolima i arhetipovima, jer se tarot služi istim ili sličnim simbolima koje ljudska podsvijest koristi u tkanju snova tijekom spavanja. Tarot majstor uz dodatno poznavanje značenja boja i brojeva, te osnova astrologije može davati nevjerojatno točne i precizne odgovore na sva vaša pitanja.

Tarot čitanje online bez ovih suptilnih znanja bi bilo posve mehaničko tumačenje slika koje u praksi može biti zabavno, ali je u biti beskorisno i neupotrebljivo za rješavanje bilo kakvih ozbiljnih problema. Zato poštujte svog tarot majstora kojem često kažete “znate, pogodili ste mi to i to, pa vas zato opet zovem”, jer se vaš savjetnik ne bavi pogađanjem, nego ispravnim tumačenjem onoga što tarot karte koje su se na vašem pitanju otvorile, pokazuju, a to je primijenjeno znanje, a ne pogađanje.

Nazovite tarot majstore