Ljubavni tarot

Ljubavni tarot

Ljubavni tarot otvaranje za ljubav

Ljubavni tarot se koristi u tarotu kada osoba želi saznati odgovore na bilo koja pitanja iz područja vezana uz ljubav i romantične, bračne i izvanbračne veze. Ljubav je svima nama veliki pokretač u životu kada je doživimo i nastojimo je zadržati. Bez obzira radi li se o uzvraćenoj ili neuzvraćenoj ljubavi obratite se sa povjerenjem savjetnicima tarota jer kroz ljubavni tarot otvaranjem možete dobiti konkretan odgovor.

Ljubavno otvaranje tarot karti koje otvara devet tarot karata koje se slažu na točno određenu poziciju od kojih svaka ima svoje tumačenje. Prva tarot karta na dnu predstavlja pogled vašeg partnera i vaš odnos. Sljedeća karta predstavlja način na koji vas vaš partner vidi i njegovo mišljenje. Karta iznad toga tumači koje su vaše potrebe, ono što vama treba da biste bili sretni i spokojni u ljubavi. Iza toga karta koja slijedi tumači potrebe vašeg partner i ono što je njemu potrebno za ljubav i sreću.

Karte koje se postavljaju jedna do druge njih četiri tumače trenutno stanje u kojoj se vaša veza nalazi, cilj kako biste željeli da vaša veza napreduje, zatim karakteristike veze koje treba protumačiti i na kraju karta koja tumači kako će vaša veza završiti no ne u smislu da završava iako je i to mogućnost nego koji je konačan ishod vaše veze.

Ljubavni tarot vrste karata

Za ljubavni tarot koji proriču tarot savjetnici mogu koristiti različite vrste tarot špilova od kojih su svaki različiti i brojem i izgledom, a nastali su od davnina od različitih autora.

Pa tako su vrlo poznate Tarot srce karte koje su doista u obliku srca, Put ljubavnika sadrži 78 tarot karata koje se koriste za općeniti tarot pitanja ali i vrlo često za ljubavna pitanja. Ljubavni tarot koristi isključivo velike Arkane pa je špil zbog toga mali, potiče iz srednjeg vijeka.

Ljubavne karte njih preko 200 tinjak daju precizne odgovore a na sebi ne sadrže slike već samo tekstualni dio, romantični tarot špil od 78 karata iz viktorijanskog doba vezan je uz četiri romantična grada Rim, Pariz, Beč i Veneciju. Alfabet za ljubavnike se sastoji od 72 tarot karte na hebrejskom alfabetu, a i ove karte su u obliku srca.

Univerzalne ljubavne karte špil od 45 tarot karata vodi se intuicijom, a tarot karte Anđeoska ljubav uz pomoć 40 karata anđela i njihovim porukama tumači odgovore na ljubavna pitanja. Karte Ljubavno putovanje sadrži 70 karata koje su vrlo ženstvene, dok je Ljubavni pak tarot špil od 84 karte. Svaki od ovih tarot špilova ima svoj stil otvaranja i tumačenja, nao svi mogu jednako dobro odgovarati na vaša ljubavna pitanja koja vas muče.

Ljubavni tarot kako pomaže u ljubavi

Ljubavni tarot vam može jako puno pomoći kada u vašoj glavi postoji postoje otvorena ljubavna pitanja na koje sami ne možete odgovoriti. Tarot je od davnina poznata i priznata drena vještina znanja koja je pomagala u proricanjima. Općenito tarot je mudrost koja nam tumači našu situaciju, što smo ostvarili u prošlosti i gdje idemo u budućnosti, jednako tako tarot i odgovara na sva ljubavna pitanja.

Ono što je vama zbunjujuće u situaciji u kojoj se vaša ljubav nalazi tarot jasno vidi odgovore koji su možda i vama pred nosom ali od silnih emocija sami ih ne možete dokučiti. Kroz ljubavni tarot saznajemo i razumijevamo svoje mogućnosti i učimo način kako možemo rasti i razvijati naš duh i duhovne sposobnosti.

Tarot je oduvijek bio alat za proricanje budućih događaja, ali tarot i u ljubavi i kod drugih pitanja sagledava i trenutnu situaciju, prošle događaje koji su imali utjecaja na sadašnje stanje, te će svakako utjecati na budućnost, pa tako i na budućnost ljubavnih veza.

Nazovite tarot majstore