Astrologija tarot

Astrologija tarot

Astrologija tarot drevno znanje

Astrologija tarot je drevno znanje koje se tisućljećima prenosi kroz generacije. Astrologija je poznata još od doba Nostradamusa i brojnih drugih znanstvenika koji su se uz astronomiju bavili i astrologijom proučavajući položaje planeta te tumačeći njihov utjecaj na ljude i događaje. Astrologija se razvijala ovisno u kojem kraju i kod kojih naroda se razvijala tehnika kojom su se služili.

No Astrologija tarot je u svim krajevima bazirala svoje tumačenje na položaju planeta i utjecaju njihovih kretanja na ljude i događaje. Astrološka karta se uvijek izrađuje na temelju položaja planeta gledajući s određenog mjesta našeg planeta. deset je glavnih nebeskih tijela koje svaka astrologija promatra i njihovih kretanja, Sunce, Mjesec, Mars, Neptun, Pluton, Merkur, Uran, Saturn, Jupiter i Venera.

Tumačeći kretanje planeta i njihov utjecaj na dvanaest astroloških znakova kroz dvanaest astroloških kuća promatrajući aspekte planeta odnosno njihovu međusobnu udaljenost i položaj. Najpoznatija od svih astrologija je zapadna astrologija koja se i najčešće koristi u današnje vrijeme.

Astrologija tarot vrste

Astrologija tarot se razvijala kroz stoljeća i tisućljeća u različitim narodima i različito interpretirala. Pa su tako Kelti imali keltsku Astrologiju, Asteci Aztečku astrologiju, druidi Druidsku astrologiju, Kinezi Kinesku astrologiju, pa postoje i japanska astrologija, indijska i danas svima jako dobro poznata zapadnjačka astrologija.

Astrologija tarot ima svoju specifičnu interpretaciju položaja planeta ovisno o datumu, satu i mjestu rođenja, te se naziva Natalna karta. Kroz Natalnu kartu pokriven je cijeli vaš život promatrajući položaj planeta u trenutku vašeg rođenja prema mjestu vašeg rođenja i položaje planeta u tom trenutku s mjesta gdje ste rođeni. Natalna karta tumači dvanaest astroloških kuća u vašem životu, određuje vaš glavni horoskopski znak i vaš Ascendent, popularno nazvan podznak. Natalnom kartom određen je vaš karakter te slijed događaja koji će vas pratiti kroz život u raznim aspektima života kao što su dom, obitelj, ljubav, posao, zdravlje, komunikacije, smrt, bolest, djeca, roditelji te još puno aspekata koje će vam natalna karta rastumačiti.

Astrologija tarot pomoć u svakodnevnom životu

Astrologija tarot vam može pomoći u svakodnevnom životu, ukoliko imate nerazjašnjenih pitanja, tražite odgovore, nešto vas muči. Vrhunski astrolozi vam uz pomoć astrologije i tarota mogu dati odgovore na sva vaša pitanja. Astrološki savjetnici će samo na osnovu podataka o datumu i mjestu rođenja protumačiti vaše trenutno stanje, utjecaj prošlih događanja i predvidjeti buduće događaje.

Zanima vas posao, obitelj, ljubav, zdravlje odgovori vas čekaju, vi trebate samo postaviti pitanje na Astrologija tarot. Svi bismo danas željeli znati svoju sudbinu i ono što nas očekuje u bližoj ili daljoj budućnosti, a astrolozi su stoljećima prisutni i odgovaraju na pitanja koja im se postavljaju. Izračunima položaja planeta i utjecajem koje planete međusobno djeluju na vas osobno odgovori vam mogu biti prezentirani na način da ćete ih razumjeti i znat ćete što vam je činiti i kojim putem trebate krenuti.

Ponekad vam se možda i neće svidjeti ono što ćete ćuti, ali za vas je bolje da vam se prezentira istina jer se tada možete pripremiti na sve što vas očekuje.

Nazovite tarot majstore